Koala's en andere enge beesten - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Patrick & Katrijn Hamakers - WaarBenJij.nu Koala's en andere enge beesten - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Patrick & Katrijn Hamakers - WaarBenJij.nu

Koala's en andere enge beesten

Door: Patrick

Blijf op de hoogte en volg Patrick & Katrijn

19 Januari 2008 | Australië, Melbourne

Hoi,

Een tijdje terug inmiddels zijn we naar Phillip Island geweest, om daar te kijken naar Koala's en pinguins.

De (hier erg bekende) 'pinguin-parade' schijnt een behoorlijke happening te zijn; Honderden pinguins komen dan uit hun holletjes en gaan gezamelijk zwemmen (of andersom, dat weet ik niet meer).
Ze schijnen zich erg aan het voorgeschreven programma te houden, want op de dag dat wij daar waren, zouden ze om 9:14 gaan zwemmen...

Dat was voor ons te laat, want we moesten nog anderhalf uur terufrijden, dus dat zien we nog wel eens. We hebben wel pingiuns in hun holletjes gezein hoor, maar da's toch net niet zo spannend.
We hebben wel oog in oog gestaan (meerdere keren zelfs) met koala's.
De beste foto's heb ik er even bijgezet.

Vannacht hebben we trouwens voor het eerst in onze nieuwe woning geslapen, en dat was voor Juul en Beetje natuurlijk feest. Met z'n vieren in een bed was welliswaar erg gezellig, maar niet echt bevorderlijk voor de nachtrust.

[start horor-muziekje hier]
Vanochtend trouwens ook voor het eerst kennisgemaakt met een Australische spin; deze zat op de muur, boven het bed, en was toch wel een tikkie groter dan de Nederlandse exemplaren. Ik heb inmiddels ook spijt dat ik 'm (na gevangen met een glas en stuk karton) buiten weer heb losgelaten....
[sop horror-muziek maar weer]

Zo, volgende keer meer.
Iedereen het beste en tot gauw!

• 19 Januari 2008 - 08:24

Eric En Marieke:

Ik had natuurlijk wel een echte foto van die spin verwacht, maar overdrijven is een kunst. Eindelijk jullie eigen huisje, wanneer komen de meubeltjes? Of zijn die er al. Tot laters

• 21 Januari 2008 - 13:51

Tante Lies:

zo te zien zijn jullie toch al een beetje gewend. Mij lijkt dat er heel wat te doen en te bekijken is. Geniet er maar van.

• 05 Februari 2008 - 21:29

Moeder:

wat mooi, jongens, wat prachtig, maar wat is in godsnaam een Pampegaai ?