Incommunicado
Door: Patrick
Blijf op de hoogte en volg Patrick & Katrijn
05 Maart 2008 | Australië, Melbourne
Hoi Piepeloi allemaal,
Weer een tijdje geleden dat we iets hebben laten horen. Druk, druk druk.... zeg je dan.
Nou klopt dat ook wel, maar het lijkt er ook wel op alsof we nu echt aan de andere kant van de wereld zitten de laatste tijd; praten tegen antwoordapparaten, PC's die het opgeven, email-accounts die het niet meer doen, het leek wel een epidemie...
Aan de andere kant was er vanuit Melbourne nou ook niet echt veel nieuws te melden geweest hoor. Alles gaat hier z'n gangetje en Katrijn was met name erg druk met het uitpakken van alle dozen en inrichten van ons huis.
Ook daar is trouwens niet echt veel veranderd; er staat nog steeds geen auto op de oprit, de possums rennen nog steeds vrolijk over het dak (het dak dat trouwens redelijk lekt inmiddels) en onze katten voelen zich hier nog steeds prima thuis.
Afgelopen week was hier 'Food & Wine festival' en als onderdeel van de festiviteiten zijn we met onze Nederlandse collega's in het park bij ons om de hoek gaan picknicken.
Verder zijn de voorbereidingen voor de Formule 1 race (16 maart) in volle gang hier; Albert Park is al volledig afgesloten en de tribunes en hekken staan er al. Ik heb afgelopen weekend het zelfde circuit (5km) al rennend afgelegd, waar straks dus de auto's over heen rijden. Rondetijd was iets van 30 minuten...
Katrijn is op zoek geweest naar een sportschool en gaat binnenkort ook weer sportief doen ;-)
Het is ook wel nodig, want er is zo ontzettend veel lekker te eten (en drinken) hier dat we echt op moeten passen niet in een afval-televisieprogramma terecht te gaan komen.
Oh, komende vrijdag wordt het autootje opgehaald en aangezien het komende maandag hier een vrije dag is, denk ik dat we het lange weekend nog even dakloos gaan nazomeren op de 'great ocean road' en andere mooie weggetjes.
Ik heb er zin an!
Veel groetjes en knuffels uit Australie!
Patrick
Ik heb er zin an!
Veel groetjes en knuffels uit Australie!
Patrick
05 Maart 2008 - 07:54
Gaia:
Autotje, vertel!!! Veel plezier komend weekend, klinkt heerlijk (hier sneeuwt het...nat..)
Liefs Gaia -
05 Maart 2008 - 08:10
Moeder En Daan:
Heerlijk vooruitzicht, hebben jullie. Heb via internet al het nodige aan prachtige plaatjes van de great ocean road gezien. Staat zeker ook op ons programma.
En sporten: wij hebben hier in Frankrijk al 3 x een 7 km-loop-afspraak gecancelled vanwege het weer: nat, koud en vooral ongezellig. Count your blessings, dus. En geniet er vooral van.
En graag fotoos: van autootje, lang-weekend, great ocean road, dan sturen wij fotoos van ons tweede ezeltje Peluche dat wij Pluus gaan noemen en hier de komende tijd waarschijnlijk in de sneeuw en hagel staat.
05 Maart 2008 - 20:39
Mam En Pap:
Wij zijn weer bereikbaar,nadat Eric onze gecrashte computer heeft gemaakt,dud wachten wij ook op de nieuwe fotoreeks -
06 Maart 2008 - 13:11
Eric En Marieke:
veel plezier dit weekend en doe het rustig aan. -
17 Maart 2008 - 17:19
Bob En Diana:
hoi...
hoe is het ???
Eric wees me op jullie "site" erg leuk !!!
ik ga hem nu regelmatig bekijken....
Groete oet Remunj !!!