Skype
Door: Patrick
Blijf op de hoogte en volg Patrick & Katrijn
20 Augustus 2008 | Australië, Melbourne
Hoi allemaal,
We hebben eindelijk maar eens een nieuwe PCtje gekocht.Dat oude ex-lucent ding met Windows 95 kon gewoon echt niet meer....
Voordeel, want daarom vermeld ik het hier even, is dat we nu ook weer geluid en een webcam kunnen gebruiken. Skype werkt nu dus ook, en het viel me qua kwaliteit helemaal niet tegen.
Af en toe hapert het iets, maar je kan echt hele gesprekken voeren terwijl je elkaar op de webcam best duidelijk kan zien.
Skype downloaden kan hier:
en wij zijn te vinden als:
patrick.911 (als ik ben ingelogd) of
katrijn70 (als katrijn is ingelogd)
Tot skype!
Skype downloaden kan hier:
en wij zijn te vinden als:
patrick.911 (als ik ben ingelogd) of
katrijn70 (als katrijn is ingelogd)
Tot skype!
20 Augustus 2008 - 12:08
Jeanne:
mooi fotootje, heerlijk om jullie zo te zien,
ga het proberen, met skype en webcam en zo, tot over een paar weken. -
21 Augustus 2008 - 07:35
Bert:
Deze reactie wordt getypt op mijn spsplnieuwe Acer Extensa 5220 lap top, waarop naast allerlei ander ingewikkelds en fraais ook een skype-icoon, echt, alsof je van een oude schicht in een nieuwe cockpit bent gestapt, maar wat is dat ook al weer, skype? Bellen via het net? Meestal skip ik hypes, maar deze moest ik misschien toch maar eens doen, in due time. Intussen hartelijke groeten, ook van Katrien.