Een baan!
Door: Katrijn
Blijf op de hoogte en volg Patrick & Katrijn
09 Mei 2008 | Australië, Melbourne
Na een wekenlang spelletje van "misschien-niet-wel-of misschien toch niet" heb ik vandaag eindelijk bericht gekregen dat ik een baan heb. Het gaat om de baan waarvoor ik in maart gesolliciteerd heb. Het schijnt hier normaal te zijn dat het allemaal zo lang duurt, ik heb nog mazzel dat ze hier zo snel iemand nodig hadden.
Het bedrijf heet Telstra en is de grote telefoon operator hier, vergelijkbaar met KPN. En inderdaad, het is het bedrijf dat Patrick als klant heeft. We werken niet aan hetzelfde project, maar wel allebei op hetzelfde product, dus kunnen elkaar daar nog tegenkomen. Ik word Subject Matter Expert, wat zo veel wil zeggen als technisch expert op het product. Vreemde keus voor een projectmanager? Inderdaad, maar enorm uitdagend en terug de techniek in is absoluut goed voor mijn cv.
Over 10 dagen begin ik, en het voelt alsof ik er dan weer bij hoor. Thuis zitten heeft absoluut voordelen: nooit hoeven haasten, niet vroeg op, alle tijd voor koffie met Sandra en Natasja, maar het voelt lekkerder nu ik weet wanneer ik weer begin.
Zo, ik moet gaan, we hebben vanavond afgesproken om met de dames een Nederlandse film te gaan kijken, en ik ga nog even wat lekkers halen om mee te nemen om het te vieren. Veel groetjes allemaal en tot gauw!
09 Mei 2008 - 07:22
Eric & Marieke:
Katrijn gefeliciteerd met je nieuwe baan. -
09 Mei 2008 - 08:22
Gerard Mol:
Katrijn, fantastisch en gefeliciteerd! Vervelend dat het zo lang duurde, maar heb vertrouwen, je hebt al die jaren toch goed gepresteerd, dus uiteindelijk moet het goedkomen. Leuk ook dat het de telecom is, die branche is je vertrouwd. Hoe dan ook: het moet lukken!
groet, Gerard -
09 Mei 2008 - 10:18
Moeder :
whoooauw, gaaf, zou Guusje zeggen
en wij zeggen proficiat en eet maar lekker chocola om het te vieren en wensen je alvast veel plezier en succes in je nieuwe baan, mede namens Daan -
09 Mei 2008 - 14:35
Gaia:
Joehoeoeoeoeoe,
Da's geweldig Katrijn, gefeliciteerd, liefs en tot gauw! -
09 Mei 2008 - 17:43
Bert & Co (lees Ka):
Ha, fijn, Katrijn, proficiat en gefeliciteerd met je Eerste Australische Baan (EAB) en alvast veel plezier ermee. Project of product, ach, dat is het verschil tussen je (=jij) en du (=jij, maar dan in het Duits), dus who cares, temeer daar niet om soep in blik of tweezijdig klevend plakband gaat. O, nu zie ik pas je fo - o, nu is hij al weer weg. Ka belt dat ze een uurtje later is dan gewoonlijk - tsja, die heeft ook een baan - en vraagt zich na mijn summiere weergave van het nieuws af of hier geen sprake is van verstrengeling van belangen. Zal wel niet, hè? Hoe dan ook, nogmaals, veel plezier ermee, veel succes, veel gevoel van zelfverwerkelijking, en veel salaris!
En hartelijke groeten, ook aan Patrick. -
11 Mei 2008 - 15:16
Tante Lies:
Proficiat Katrijn met je baan.Ik kan me voorstellen dat je nu weer het gevoel hebt dat je erbij hoort. Geniet ervan. Groetjes. -
12 Mei 2008 - 08:54
Tante Tielke:
Lieve schat, van harte gefeliciteerd!!!!
Eeuwig zonde zo'n capabele meid die thuis zit.
Liefs van je tante Tiel