Waat vluug d'n tied...
Door: Patrick
Blijf op de hoogte en volg Patrick & Katrijn
26 September 2008 | Australië, Melbourne
Hoi allemaal.
Inmiddels hebben onze bezoekers er al weer drie weken opzitten hier in Australie: tijd vliegt als je je amuseert!!
En we hebben het idee dat Henk en Yvon het nog steeds erg leuk vinden hier; het enorme aantal foto's dat er voorbij komt en de verhalen s'avonds zijn daar een bewijs van.
Vorig weekend hebben ze een 3-daags uitstapje naar de Grampians en de 'great Ocean road' gemaakt, en komend weekend (alweer het laatste dat ze hier zijn) zijn we van plan om met ons vieren wat van het oosten van Victoria (Alpine national park) en de kust te verkennen. Dat wordt vroeg opstaan en veel rijden, maar als het goed is maakt de omgeving daar alles goed....hopen we, want wij zijn er ook nog nooit geweest.
Verder is het weer hier inmiddels lente-achtig te noemen (af en toe 24 graden) en dat helpt natuurlijk ook mee. Gisteren konden de korte broeken eindelijk eens uit 't koffer!
Ik zal straks eens wat (van Henk's)foto's op de site zetten, maar ik ben bang dat ik eerst nog even een tijdje kwijt ga zijn met uitzoeken.... ;-)
Oh, bedankt trouwens allemaal voor de leuke reacties iedere keer; leuk om te weten dat jullie in NL toch af en toe eens kijken of er hier nog wat gebeurt.
Met Katrijn en mij gebeurt er momenteel trouwens niet zo heel veel. Alles gaat z'n gangetje en we zijn zo'n beetje onze eigen vakantie aan het plannen. Dat gaat Nieuw Zeeland worden (in December en 1e week van Januari) en daar kijken we natuurlijk ook erg naar uit. Eerst komen trouwens Sjan en Daan nog op bezoek; lijkt me erg leuk en ik ben erg benieuwd of ze het net zo leuk en spannend gaan vinden als Henk & Yvon.
Maar 'first things first', eerst: WEEKEND!!
Doei!
Patrick & Katrijn
Maar 'first things first', eerst: WEEKEND!!
Doei!
Patrick & Katrijn
26 September 2008 - 07:17
Eric En Marieke:
Veel plezier met jullie eigen vakantie plannen en met jullie plannen voor dit weekend. In ieder geval geneit maar van het laatste weekend samen. Heel veel groetjes, Eric en Marieke -
26 September 2008 - 08:44
Daan En Jeanne:
Als jullie Maandag weer terug zijn:
Voor Henk en Yvon zit het er bijna op, bij ons begint de vreugde over het weerzien met jullie zich langzaam maar zeker - vooral zeker - te mengen met zenuwen voor De Grote Reis. Druk doende met voorbereidingen: ezels, hond, huis en haard aan Marius overdragen, welke kleren nemen we mee, nog even gauw de loodgieter voor de verwarming bestellen, nog gauw even de tandarts .....
MAAR WE KOMEN ER AAN!!!
Voor Henk en Yvon: geniet nog even en goede thuisreis,( á propos, ik vond jullie verslaglegging wel erg summier, hoor,) Voor Katrijn en Patrick: we zien er naar uit, elke dag meer.
26 September 2008 - 13:15
Patrick:
Hoi Sjan,
we hebben Henk & Yvon een spreekverbod opgelegd. Als die nu vertellen van de slavenarbeid die ze hier moeten doen, dan willen jullie vast niet meer....;-)
groetjes, Baas P -
28 September 2008 - 23:37
Henk En Yvon:
De tijd vliegt inderdaad.De laatste dagen in Melbourne zijn nu aangebroken.Het weekend was prachtig,we hebben eenh prachtig stuk Australie gezien.Diverse Nationale parken bezocht,die erg verschillend waren.De Great Alpine Road gereden waar nog op enkele plaatsen sneeuw lag,en daarna in het bijna tropische regenwoud geweest.De afstanden zijn hier verschrikkelijk groot want we hebben nog maar een heel klein stukje Australie gezien als we op de kaart kijken.Aan alles komt een eind ,maar we hopen de laatste dagen hier nog volop te genieten,het weer speelt in ieder geval al mee.Groetjes van ons uit een zonnig Melbourne. -
29 September 2008 - 08:33
Eric En Marieke:
Blij om te horen dat jullie het daar naar jullie zin hebben (Al vraag ik me stiekeum af of het allemaal wel waar is. Volgens mij heeft Baas P. jullie gezegd wat jullie moesten schrijven). In ieder geval geniet de laatste dagen nog maar van jullie avontuur. -
01 Oktober 2008 - 15:17
Lies:
Ik gun het jullie van harte maar ik zal ook blij zijn als jullie weer terug zijn. gr. Lies. -
03 Oktober 2008 - 12:34
Patrick:
Hoi, Henk en Yvon zitten inmiddels alweer een tijdje in het vliegtuig terug. Het afscheid was wat emotioneel maar dat lijkt me niet meer dan normaal; wie wil er nou weer terug naar Nederland? ;-)
Pap, Mam,
Het was erg leuk, gezellig en we hebben erg van jullie gezelschap hier genoten. We zijn vooral ook erg blij dat jullie hier zo'n goede tijd hebben gehad!! Geef Eric en Marieke een dikke knuffel van ons,
groetjes 'and a giant hug', P & K -
08 Oktober 2008 - 07:30
Henk En Yvon:
We zijn alweer n paar dagen terug in Blerick en hebben moeite om ons weer aan het gewone leven aan te passen.We hebben een geweldige tijd gehad,die met geen pen te beschrijven is.Alleen al het weerzien met Patrick en Katrijn en met eigen ogen de omgeving waarin zij nu leven te kunnen zien was heerlijk.Zoveel indrukken van een prachtig afwisselend land wat betreft de natuur en de mensen en leefgewoonten.Zo een grote stad als Melbourne waar altijd iets te doen is.
We hopen dat Jeanne en Daan er ook een geweldige tijd krijgen en net zo enthousiast als wij terugkomen.We bedanken Patrick en Katrijn voor hun gastvrijheid en hopen dat zij ook op een gezellige tijd terugkijken.