wij zijn er!!!! - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Patrick & Katrijn Hamakers - WaarBenJij.nu wij zijn er!!!! - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Patrick & Katrijn Hamakers - WaarBenJij.nu

wij zijn er!!!!

Door: daan en jeanne

Blijf op de hoogte en volg Patrick & Katrijn

11 Oktober 2008 | Australië, Melbourne

donderdagavond goed aangekomen - de reis viel ons mee - en feestelijk ontvangen door Patrick en Katrijn. Erg blij hen weer te zien, het duurde te lang de laatste weken. We zijn onder de indruk van dit prachtige huis, mooie straat en verdere omgeving. Bepaald een lust voor het oog.
Intussen gedurende 2 dagen een deel van Melbourne verkend: opvallend veel prachtige oude oa.Victoriaanse en gebouwen, bruggen enz.maar ook veel mooie nieuwbouw. En het swingt hier. De stad maakt op ons een zeer welvarende , levendige ( eerste ) indruk.Voorlopig kijken we - als provinciaaltjes - onze ogen uit.En kunnen 's morgens ons bed niet uit van de spierpijn van het lopen.

Gelukkig ook veel schoenwinkels: tot ergernis van Patrick en Daan moet er weer veel winkel in/winkel uit gedaan worden.

Morgen een dagje " de stad uit" en Maandag vertrekken Daan en ik naar Sydney en van daaruit gaan we een aantal weken door het zuiden van Australie reizen. We verwachten rond Katrijn"s verjaardag weer hier te arriveren en brengen de laatste 2 weken weer hier door want er moeten beslist nog schoenen en andere zaken worden gekocht. Tot dan. Wij beloven een uitvoerig verslag.

• 11 Oktober 2008 - 18:44

Yvon En Henk:

Jeanne,op Chapelstreet,Toorak en ook inde Bridgestreet in Richmond zijn heel veel schoenwinkels.Daar kun je te voet en met de tram goed komen.Heel veel succes!!

• 12 Oktober 2008 - 16:32

Tiel:

Blij te vernemen van goede aankomst.
    Sjonge sjonge ik ben wel een beetje jaloers, wat een prachtige reis gaan jullui maken.
    Als je terug bent wil ik er alles, in geuren en kleuren over horen. Heel veel liefs en een geweldige tijd toegewenst.